ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Семінар для лікарів сімейної медицини «Сечокам'яна хвороба. Особливості перебігу, поширеність. Основні аспекти лікування»

У м.Запоріжжя 26 листопада 2018 року відбувся семінар для лікарів загальної і сімейної практики, присвячений проблемі етіології, патогенезу, сучасного лікування секам'яної хвороби, а також можливостям використання засобів, вироблених на основі фітокомпозицій для профілактики повторного утворення каменів у сечовивідній системі.

На семинарі були присутні сімейні лікарі Запоріжжя і Запорізької області.

Сечокам'яна хвороба (нефролітіаз) – хронічне захворювання, що характеризується відкладенням каменів у нирках і сечовивідних шляхах. Діагностується у 30-40% пацієнтів урологічного профілю. Уролітіаз має стійку тенденцію до рецидивування, у зв'язку з чим актуальним завданням є його профілактика та метафілактика.

У рамках даного семінару виступив доцент кафедри урології і репродуктивної медицини Запорізької медичної академії, кандидат медичних наук Никифоров Олег Анатолійович з цікавою  лекцією «Сечокам'яна хвороба. Особливості протікання, розповсюдженість. Основні аспекти лікування. Профілактика захворювання з використанням дієтичної добавки «Нокамен».

Лекція викликала жваву дискусію. Особливо активно обговорювалося питання метафілактики сечокам'яної хвороби у пацієнтів після видалення каменів, оскільки дані пацієнти є групою ризику. В даний час для метафілактики сечекам'яної хвороби добре зарекомендовали себе засоби, вироблені на основі природної сировини, які мають комплексну дію на сечовивідну систему, а також є безпечними при тривалому використанні. Ефективним нефропротектором з широкими можливостями є Нокамен®, до якладу якого входять екстракти лікарських рослин і мінерали. Нокамен® має літолітичні, протизапальні, спазмолітичні, уроантисептичні властивості і може бути рекомендований для про філактики утворення каменів у сечовивідній системі.