ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Перший Міжнародний Конгрес Євро - Азійської Асоціації дерматовенерологів

Перший Міжнародний Конгрес Євро - Азійської Асоціації дерматовенерологів відбувся в Києві 25-26 березня 2011 року, мета якого - об'єднання прогресивних дерматовенерологів з усіх країн пострадянського простору і провідних світових вчених в області дерматовенерології і суміжних дисциплін для обміну досвідом і знаннями .

Когрес проходив за підтримки Міністерства охорони здоров'я України , Академії Медичних наук України , Української асоціації псоріазу , Української асоціації лікарів - дерматологів та косметологів , Інституту дерматології та венерології АМН України , Національного альянсу дерматологів і косметологів ( Росія ) , Всеукраїнської асоціації керівників дерматовенерологічних установ 

Програма конгресу охопила всі важливі аспекти сучасної дерматології та венерології - загальна дерматологія , сучасний менеджмент в онкодерматолога , нові перспективи діагностики та лікування алергічних дерматозів , дитяча дерматологія , нові розробки в лікуванні захворювань , що передаються статевим шляхом , естетична медицина , складні клінічні випадки , базові дослідження в дерматології .
В рамках Першого Міжнародного Конгресу Євро-Азіатської Асоціації дерматовенерологів була проведена фармацевтична виставка, де наша Компанія Ananta Medicare представила сучасні антибактеріальні препарати - фторхінолон четвертого покоління Гатилин (гатифлоксацин), макролідних антибіотиків Азиклар (кларитроміцин), протигрибковий препарат Ітрунгар (ітраконазол), цефалоспориновий антибіотик Фламіфікс (цефіксим) і Золоксацин - комбінований препарат (норфлоксацин і тинідазол). Препарати нашої Компанії є високо ефективними і безпечними, доступними за ціною і перспективними для широкого використання в дерматовенерологічної практиці.
В рамках даного заходу наша Компанія , вперше на Україні , представила також культурну програму . У перервах , між засіданнями секцій , учасники Конгресу могли насолодитися індійськими і східними танцями , представленими нашою компанією .