ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

«Науково-практичний семінар «Аюрведа – наука про природне зцілення»

28 березня 2018 в Fairmont Grand Hotel Kyiv за підтримки Посольства Індії в Україні та компанії Ананта Медікеар ЛТД було організовано науково-практичний семінар «Аюрведа – наука про природне зцілення».

Поділитися стародавньою мудрістю Індійської традиційної Аюрведичної школи, однієї з найдавніших систем у світі, було запрошено чимало фахівців в галузі медицини та фармації, представників Посольства Індії в Україні, МООЗ України та почесних гостей.

Протягом заходу гості мали нагоду долучитися до самобутнього колориту Сходу, стародавніх та сучасних традицій Індії. Урочистим відкриттям заходу стало вітання гостей традиційною церемонією запалення вогню індійською лампи, в якій взяли участь представники Посольства Індії та Директор компанії Ананта Медікеар ЛТД Джаін Прадип Кумар.

З почесним привітанням до гостей звернувся Посол Індії г-н Манодж Кумар Бхарти. В своїй промові він розповів про захоплюючу Індію - колиску аюрведических знань.

Щирий інтерес фахівців викликали доповіді представників Міністерства AYUSH Індії (The Ministry of Ayurveda, Yoga and Naturopathy, Unani, Siddha and Homoeopathy), які представили аудиторії традиції ведичної медицини Індії, ознайомили з сучасними надбаннями та розробками в галузі аюрведичної медицини.

Центральне місце в роботі семінару зайняла секція компанії Ананта Медікеар ЛТД. Представники компанії розповіли про історію та сучасні досягнення компанії на міжнародних ринках, ознайомили з продуктовим порфоліо та доповіли про майбутні плани розвитку. Велику увагу та інтерес фахівців викликала інформація про сучасний завод Ананта Медікеар, що розпочав свою роботу у 2014 році та спеціалізується на виробництві та маркетингу аюрведичної продукції за традиційними та авторськими рецептурами. Активна дискусія та професійні консультації чекали на фахівців біля стендів компанії, де була можливість детально ознайомитися зі всією продукцією Ананта Медікеар.

Під час роботи семінару також пролунали доповіді Алли Дмитрієвої, директора аюрведичного центру РАСАЯНА, Олексія Скубка, спеціаліста з аюрведи та йоги, Тетяни Гарнік, директора Асоціації фахівців у галузі національної і нетрадиційної медицини України, та Олега Торгало, засновника компанії ROSA.

Кожен з учасників заходу мав нагоду обмінятися думками та власним досвідом під час завершальної дискусії.

Безліч позитивних емоцій, чимало цікавої інформації та корисних контактів отримали для себе гості семінару, який став для них справжнім урочистим святом Аюрведи.