ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

День захисту дітей в Компанії Ananta Medicare

Доброю традицією для компанії Ananta Мedicare є турбота про дітей в дитячих будинках. Компанія є постійним спонсором обласного будинку дитини № 3 в Харкові вже протягом багатьох років .


Також і в цьому році керівництво компанії відвідало цей дитячий будинок , щоб привітати дітей та піднести їм приємні подарунки . А діти , в свою чергу , традиційно приготували концерт . На даний момент директор Представництва компанії Ananta Мedicare Джаїн Прадіп Кумар спонсорує будівництво басейну в дитячому будинку , а також активно допомагає громадської організації « В дитячих долонях »


Директор організації Петренко Ю.В. висловив свою вдячність особисто директору Представництва компанії « Ананта медікеар » пану Джаїн Прадіп Кумару ( лист подяки ) за надання фінансової допомоги в створенні матеріально - технічної бази Центру дитячої та сімейної психології , а також інтеграційних груп в дитячих садках міста Києва .


Для співробітників компанії сімейні цінності також дуже важливі . Саме тому виникла ідея організувати захід для дітей співробітників Ananta Мedicare .

На честь Дня захисту дітей з 1 по 8 червня серед дітей співробітників було проведено конкурс малюнка « Чарівні фарби » . Діти , звичайно ж , дивували дорослих . Знайшлися серед малюнків і роботи з логотипом компанії , і химерні тварини , і малюнки з слідів від долоньок , і індійські жінки в красивих сарі , і вся сонячна система з описом планет , і багато інших цікавих фантазій . Кожен співробітник мав можливість побачити всі ці шедеври і вибрати переможця шляхом голосування . Пізніше відбулося їх урочисте нагородження .


У святковий день дітей і батьків зустрічали веселі клоуни . Всі діти весело грали в цікаві ігри з аніматорами , а ще із задоволенням відвідали « Чарівну країну » і « Тунель бажань » .  Переможці конкурсу малюнків отримали подарунки , квитки в дельфінарій і аквапарк . Решта дітей теж не залишилися без бажаних подарунків . Всі отримали море радості , в тому числі і дорослі , спостерігаючи за щасливими обличчями дітей .

Учасники свята йшли веселі і задоволені , з нетерпінням очікуючи наступного свята , яким порадує їх компанія Ananta Мedicare і особисто Джаїн Прадіп Кумар .