ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Благодійна програма " Поділися своєю добротою "

З 1 червня до 31 грудня 2015 г. Компанія Ананта Медікеар з кожної реалізованої упаковки препаратів буде перераховувати 10 копійок в благодійний фонд " Їжа життя " для надання допомоги соціально незахищеним верствам населення . Поділися своєю добротою Ось уже кілька років Компанія Ананта Медікеар надає допомогу соціально незахищеним громадянам : бездомним , пенсіонерам , одиноким матерям , дітям - інвалідам , багатодітним малозабезпеченим сім'ям , дітям - сиротам .

На сьогоднішній день основним нашим завданням є - підключити до благодійності всю Україну : кожного громадянина нашої країни і зарубіжної діаспори . Щоб всі побачили , яких страждань випадають на долю тих людей , про яких ми пропонуємо подбати . Це діти і люди похилого віку , у яких немає родичів ; сім'ї , яким нема за що годувати своїх маленьких дітей . Це хворі люди , прикуті до ліжка , яким нікому подати склянку води і багато інших . Вони потребують нашої допомоги , і ми зобов'язані подбати про кожного з них !


Наша Компанія допомагає нужденним людям щиро й безкорисливо . Адже справжнє милосердя - це бажання приносити користь іншим людям , не думаючи про винагороду . Якби всюди панувало милосердя , земля стала б раєм , а пекло - страшної казкою.

Ми впевнені , що тільки постійна допомога може принести позитивні зміни в нашому суспільстві.

Приєднуйся до нас! Разом ми полегшуємо життя знедолених людей !

Доброта - це те , що може почути глухий і побачити сліпий . (Марк Твен)

Зробимо світ добрішим !