ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Ананта медікеар у науково-практичному семінарі «мультидисциплінарний підхід до терапії внутрішніх хвороб»

31 жовтня 2018 року відбувся науково-практичний семінар у форматі телемосту «Мультидисциплінарний підхід до терапії внутрішніх хвороб». Семінар проходив у м.Київ, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці, на якому були присутні лікарі різних спеціальностей: терапевти, сімейні лікарі, гастроентерологи, кардіологі, педіатри та інші.

            Компанія Ананта Медікеар брала участь у проведенні даного заходу зі встановленням брендованих стендів. Також, у рамках семінару була представлена доповідь "Сучасні підходи до ведення пацієнтів з синдромом обстипації" з результатами клінічного дослідження по Лактофору. Доповідач - Скрипник Ігор Миколайович (доктор медичних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, завідувач кафедри внутрішньої медицини №1 ВДНЗУ "УМСА", Заслужений діяч науки і техніки України, президент Української Гастроентерологічної Асоціації).

                 В доповіді були розкриті сучасні підходи діагностики та корекції синдрому обстипації (закрепів) у пацієнтів з функціональними розладами шлунково-кишкового тракту (згідно з останніми Римськими критеріями IV). Зокрема, Ігор Миколайович акцентував увагу на тому, що закреп – це не тільки зменшення частоти дефекації у людини, а багатогранна проблема, при якій виникає порушення мікробіоценозу кишечника, інтоксикація організму, сповільнення всмоктування та зниження власного синтезу вітамінів, зниження місцевого та загального імунітету. Тому, метою сучасної терапії закрепів є нормалізація дефекації у людини відповідно до фізіологічного ритму, а також усунення проявів, які супроводжують закреп та погіршують якість життя пацієнтів.

           

Доповідач зробив акцент на новій оригінальній комбінації Лактофор, яка має 3 основні переваги перед іншими засобами для корекції закрепів:

  1. Лактофор - єдина комбінація, яка у своєму складі має 5 компонентів (лактитол, симетикон, Lactobacillus acidophilus, фолієва кислота та вітамін В12), завдяки чому, комплексно вирішує проблему закрепів у пацієнтів з функціональними розладами шлунково-кишкового тракту.
  2. Лактофор - єдина комбінація в Україні, яка в своєму складі має лактитол – новий представник осмотичних послаблюючих;
  3. Лактофор випускається в формі саше, які дуже зручні для використання у пацієнтів.

Ще однією «родзинкою» доповіді були результати власного клінічного дослідження по Лактофору, яке було проведено на базі кафедри внутрішньої медицини №1 ВДНЗУ "УМСА", під керівництвом Скрипника Ігоря Миколайовича. В ході дослідження було доведено високу ефективність та добру переносимість Лактофору у пацієнтів з хронічними закрепами.