ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Ананта медікеар у науково-практичній конференції «від наукових концепцій в гастроентерології до конкретного пацієнта»

7-8 листопада 2018 року в м.Полтава відбулась науково-практична конференція «Від нових наукових концепцій в гастроентерології до конкретного пацієнта» (присвячена до 75-річчя з дня народження д.мед.н., проф. І.І. Дегтярьової).

          На даному заході було присутньо багато лікарів різних спеціальностей: терапевти, сімейні лікарі, гастроентерологи, дитячі гастроентерологи та педіатри.

  

Компанія Ананта Медікеар також взяла участь у проведенні даного заходу зі встановленням брендованих стендів. У рамках конференції була представлена доповідь по Лактофору «Ведення пацієнтів з синдромом подразненого кишечника із закрепами в практиці сімейного лікаря». Доповідач - Бабаніна Марина Юріївна (доцент, завідувач кафедри сімейної медицини та терапії «УМСА», м.Полтава).

            У доповіді були розкриті питання клінічної картини, діагностики та ведення пацієнтів з синдромом подразненого кишечника з закрепами (згідно з останніми Римськими критеріями IV). Марина Юріївна зробила акцент на новій оригінальній комбінації Лактофор, яка завдяки своєму складу дозволяє комплексно підійти по вирішення проблеми закрепу у пацієнтів с синдромом подразненого кишечника.

По завершенню конференції, всі учасники конференції отримали сертифікати учасника та інформаційні матеріали.