ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

ANANTA MEDICARE взяла участь в міжнародній фармацевтичній виставці CPhI Worldwide в м Франкфурт, Німеччина

24-26 жовтня 2017 року в місті Франкфурт-на-Майні, Німеччина відбулася щорічна найбільша міжнародна фармацевтична виставка CPhI Worldwide.

CPhI Worldwide разом зі спільними заходами ICSE, InnoPack, P-MEC і FDF налічувала більше 45 000 відвідувачів-фармацевтів. На заході зібралося більше 2500 компаній-учасників з 153 країн і було проведено понад 150 галузевих семінарів.

Виставка охоплює весь спектр фармацевтичного виробництва та інгредієнтів, а також продукти та послуги, що забезпечують весь ланцюжок поставок.

 

Стенд компанії АNANTA MEDICARE був розташований в центральному залі готових лікарських форм. Була проведена презентація продукції представникам компаній з усього світу. Відвідувачі могли отримати інформацію про всі дієтичні добавки і косметичні засоби компанії, в т.ч. новинки Лактофор, Лотарді, Гамма Комбо, Аскомін.

  

Делегація включала представників керівництва на чолі з директорами компанії - паном Прадіпом Джаін і паном Раджешем Джаін, а також представників відділів розвитку бізнесу і маркетингу.

Було проведено ряд зустрічей і переговорів з діючими та потенційними партнерами ANANTA MEDICARE, а також ознайомлення з новинками фармацевтичної галузі.