ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Ananta Medicare: Ви - жінки, і значить, ви прекрасні!

Фармацевтична компанія «Ananta Medicare» (Великобританія) займає міцні позиції на фармацевтичному ринку України. Лікарські засоби, що представляються компанією, добре відомі і користуються довірою у пацієнтів, провізорів і лікарів більше 10 років. Продуктовий портфель компанії включає більше 30 лікарських засобів декількох фармакотерапевтичних груп, що дозволяють проводити лікування і профілактику різних захворювань, в тому числі серцево-судинних, гастроентерологічних, онкологічних, алергійних, бронхолегеневих, дерматологічних і т.д.

Дорогі жінки !


Ананта » перекладається з санскриту як нескінченність . Тому , незважаючи на всі труднощі , компанія « Ananta Medicare » стабільно розвивається . У 2011 р продуктовий портфель компанії розширився за рахунок виведення на український фармацевтичний ринок декількох нових препаратів , перш за все , гиполипидемического кошти Азі- Атор ( аторвастатин + езетіміба ) . Завдяки ефективності та високому профілюбезпеки Азі- Атор стрімко завойовує ринок і за підсумками 2011 р став лідером продажів в підгрупі комбінованих ( аторвастатин та езетіміба ) гиполипидемических лікарських засобів * .

У 2012 р « Ananta Medicare » виводить на фармринок України нові лікарські засоби , одне з яких - комбінований препарат для лікування кислотозалежних захворювань шлунка , який не має аналогів в Україні , - Рабірій ( рабепразол + домперидон ) і ін .

Компанія такоже розвиває нові напрямки діяльності . У 2012 р « Ananta Medicare » представила в українських аптеках дієтічні добавки , рецептура яких базується на традіційній системе індійської ведичної медицини - Аюрведи. Багато в чому такий розвиток - заслуга жінок . Тому « Ananta Medicare » хоче привітаті всех представниць прекрасної половини людства з Міжнароднім жіночим днем !

Від імені компанії «Ananta Medicare» щиро вітаю вас, добрих, уважних, чарівних, люблячих, ніжних жінок, зі святом! Весна - час перших теплих променів сонця, які зігрівають природу, пробуджують її, дарують надію, любов, а також віру в те, що життя прекрасне. Саме 8 Березня Україні прийнято вітати жінок з Міжнародним жіночим днем. Адже тепло маминих рук зігріває з перших хвилин і дарує любов, розуміє погляд улюблених підтримує у важкі періоди, коли так потрібна віра в краще, а щира посмішка дочок вселяє надію. Ви надихаєте на подвиги, ваша краса оспівана поетами, ваша сила - в любові, ви - жінки, і значить, ви прекрасні.

Среди разных чудес, что пленят и манят,

Свет далекой звезды или вечность седых пирамид,

Есть одно, на котором всегда остановится взгляд,

Это — женщина, в ней природа все тайны хранит.

Несмотря на засилие боли и зла,

Чудо-женщина в доме тепло сберегла.

В жизнь обычную краски и звуки внесла,

В лихолетье быть королевой смогла.

Пусть же вас окружает людское добро,

Восхищенье мужчин, рук надежных тепло.

Пусть стихи и признанья звучат вновь и вновь,

Пусть почаще вам близкие дарят любовь!

Прадіп Джаїн , директор представництва компанії « Ananta Medicare »

Шановні жінки !


Міжнародний жіночий день - один з найголовніших і довгоочікуваних днів весни . Цей світлий весняний свято створює особливий настрій .

Традиційно 8 Березня  наші кохані чоловіки готують сюрпризи . Багато з них зроблять героїчні вчинки : приготують сніданок , спечуть торт , заспівають пісню або присвятять вірш , а може бути , навіть подарують зірку . Як прекрасно згадувати ці зворушливі подарунки . Як дивно знати , що ти кохана!

Як дороги для нас листівки , які дарують нам діти : простий аркуш паперу з наївним дитячим малюнком і поздоровленням , написаним невпевненим почерком з помилками , ми будемо зберігати все життя . Адже слова : « Дорога мама , я тебе люблю » - найбажаніші для нас , а здоров'я і щастя наших дітей і близьких - все , про що ми просимо у долі .

Це цінне і для компанії «Ananta Medicare». Адже її девіз: «Нескінченна турбота про Ваше здоров'я». Тому компанія поставляє в Україну тільки якісні лікарські засоби, які виробляються відповідно до вимог GMP. Лікарі, провізори і пацієнти можуть бути впевнені в ефективності препаратів від «Ananta Medicare». Є в продуктовому портфелі компанії та засоби, які допоможуть прекрасним українкам зберегти жіноче здоров'я. Серед них протигрибковий препарат Ітрунгар, а також дієтична добавка Женсімакс, яка допоможе їм залишатися жіночними якомога довше.

В преддверии праздничного дня хочу пожелать всем женщинам крепкого здоровья , неиссякаемой энергии , благополучия и вдохновения ! Пусть ваша жизнь будет наполнена радостными и солнечными днями , уважением и поддержкой коллег , теплотой и любовью родных и близких. Пусть удача и успех всегда сопутствуют всем вашим начинания . А весна наполнит сердца любовью и гармонией !

 Всегда красивой женщина бывает!

Ее богатства — сердце и душа,

Талантом многогранным обладает,

И в небе для нее горит звезда!

Над женщиной и годы не подвластны,

Ведь это вовсе даже не секрет,

И для детей, как мать, она прекрасна,

А для мужчины — самый ясный свет.

Душа ее доверчива, открыта,

Она созвучна с судьбами людей,

И чаша жизни вовсе не допита,

И с каждым годом облик все милей!

Да, женщина и любит, и прощает…,

И смело воплощает в жизнь мечту.

Всегда красивой женщина бывает!

Умейте видеть эту красоту!

 

Наталія Беркало ,

 керівник відділу по вивченню

 потенційних можливостей ринку

 компанії « Ananta Medicare » ,

 кандидат фармацевтичних наук